PhoTo-StriKe Community
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

PhoTo-StriKe Community

AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare    

Iustin's Notepad

In jos 
AutorMesaj
ADDicT
Fondator
Fondator
ADDicT

Data de inscriere : 14/06/2010
Varsta : 26
Localizare : Focsani,Romania

Iustin's Notepad Empty
MesajSubiect: Iustin's Notepad   Iustin's Notepad EmptyDum Feb 06, 2011 12:17 am

Am facut un program , gen default Notepad (cel de la windows) . I'am adaugat multe abilitati

Iustin's Notepad.exe
Salveaza fisierele cu extensia .inp ( Iustin's Notepad )
Este singurul program care poate Salva/Citi fisiere cu aceasta extensie , este folositor pentru ascunderea datelor personale si secrete de tip TEXT
Are abilitati precum:
-Show the clock
-Stay on top
-Hide border
-Schimbare Font / Culoare

Bugs:
-Exista posibilitatea ca la unele persoane sa nu se vada decat jumatate din Ceas si jumatate din Labelul din dreapta jos. Nu inteleg de ce
-Nu exista butoane de pozitionare a textului
-Fereastra de text nu se mareste in lateral , ci doar pe inaltime
-Textul (Culoarea si Fontul) nu poate fi diferit . Trebuie sa fie de acelasi fel peste tot
-Astept si alte "Bugs" descoperite de voi

Program creeat in totalitate de mine , DoGGy pe data de 4.12.2010 , orele 12:05-14:30
Ma cheama iustin , sunt din ploiesti si sunt nascut pe 14.02.1995. Puteti verifica la datele profilului meu . Va spun toate acestea deoarece aceste informatii se regasesc si in meniul About>Copyright .

Preview:
Resized to 90% (was 807 x 413) - Click image to enlarge

Resized to 90% (was 810 x 411) - Click image to enlarge

Resized to 90% (was 810 x 407) - Click image to enlarge

Sus In jos
https://cs-photostrike.forumgratuit.ro

Iustin's Notepad
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
PhoTo-StriKe Community :: Personal Computer :: Programming :: Creatii-
Mergi direct la: